Over Dekempe

Centrale verwarming en vloerverwarming

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Overweegt het plaatsen van centrale verwarming in uw nieuwbouw of gerenoveerde woning? Dekempe verzorgt uw installatie van A tot Z. Wij adviseren u ter plaatse over welke verwarmingsketel het meest geschikt is voor uw situatie. Hebt u interesse in vloerverwarming? Dan staan wij in voor een uitvoerige prijsberekening aangezien het installatiebudget van dit type verwarming van veel factoren afhangt.

Dekempe garandeert u een professionele en correcte plaatsing van uw nieuwe verwarmingsketel. Zo besteden wij extra zorg aan de hydraulische installatie. Op die manier worden lekken en drukverlies vermeden en haalt u een maximale efficiëntie en rendement uit uw ketel. Met een optimalisatie van de temperatuur doorheen uw woning en een goede thermostaatregeling, verkrijgt u precies de temperatuur die u wenst en realiseert u een aanzienlijke energiebesparing.

Sanitaire installaties en badkamer renovatie

Voor uitvoerige sanitaire installaties of een complete badkamerrenovatie stelt Dekempe een team van specialisten, zoals een tegelaar, vloerder en schrijnwerker, samen. Zo verzekeren wij u een vlotte opeenvolging van de verschillende werken en beperken we de duur van de installatie.

Wij staan in voor de verwijdering uw oude installaties, leidingen en badkamermeubelen, zorgen voor de afvalverwerking en leveren alle nodige materialen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met respect voor bewoners, terwijl wij vloeren, doorgangen en trappen die toegang tot de werken bieden zorgvuldig afdekken. We zorgen dat de werf steeds netjes wordt achtergelaten en de overlast tot een minimum wordt beperkt. Tijdens de werken vormen alle teamleden een direct aanspreekpunt voor al uw vragen.

Onderhoud, herstellingen en depannage

Hebt u nood aan onderhoud van uw centrale verwarmingsketel? Dekempe staat in voor het grondig onderhouden en afstellen van gas- en mazoutketels, en dit zowel in particuliere woningen als kantoren, bedrijven en appartementsgebouwen onder beheer van een syndicus.

Kampt u met defecten of terugkerende foutmeldingen aan uw ketel? Merkt u lekken op aan uw verwarming of sanitaire installaties? Wij staan in voor diverse herstellingen, eventueel in samenwerking met gespecialiseerde lekdetectie, zodat de herstellingswerken zo gericht en beperkt mogelijk kunnen verlopen.

Voor een dringende depannage van uw verwarmingsinstallatie of leidingen kan u ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereiken op het nummer +32 489 18 49 57.

Onze troeven

Deskundige installatie
Dekempe garandeert een zorgvuldige en correcte installatie van uw verwarmingsketel of vloerverwarming, waardoor u kan rekenen op een veilige en optimale werking.
Kwaliteitsvolle merken
Dekempe verkiest het gebruik van materialen en producten van kwaliteitsvolle merken. Zo krijgt u sanitair of verwarming met een langere levensduur en minder kans op defecten.
Vlotte service en nazorg
Dekempe beschikt over ervaring met Vaillant en andere bekende merken, en biedt u een uitstekend onderhoud en optimale afstelling van uw verwarmingsinstallatie.

Vrijblijvende offerte

voor sanitair, verwarming, waterbehandeling of hernieuwbare energie